Dining Week 2018

Vi deltager Dining Week 2018 og glæder os rigtig meget til at slå dørene op for dette arrangement.

Du køber billet til en menu bestående af San Pellegrino og 3 retter; Primo, Secondo og Dolce.

Prisen er fast: 225 kr. + billetgebyr.

Arrangementet kører fra tirsdag – søndag i uge 7, og vi har åbent alle dage fra kl. 17.

Menu

3 RETTER 215 kr.
+billetgebyr 25 kr.
inkl. S. Pellegrino mineralvand

PRIMO
Tortellini al tartufo
Fyldte tortellini med trøffelsauce

SECONDO
Saltimbocca alla romana
Kalv med prosciutto og salvie
kartoffel kroket

DOLCE
Vandbakkelser med creme & vanilje is

KØB DIN BILLET HER

dining week 2018

Nytår 2018

 

Nyd din nytårsaften på Ristorante Capri. Vi starter aftenen kl. 18.00, hvor i bliver budt velkommen af vores søde personale og bliver sat til bords. Vi starter med første ret kl 18.30, og herefter vil aftenens andre retter komme løbende. Kl. 24.00 skåler vi sammen ind i det nye år, og der vil i Dronningensgade være fyldt med glade mennesker og festfyrværkeri. Efter 24,00 bliver der skruet op for musikken, så de der har lyst kan tage en dans og en ekstra drink i baren, som er åbent til kl. 02.00.

Velkomst & Appetizer

Kold Asti – Oliven – Artiskok/Parmesancreme – Sprød Brød Tuille

Forret

Porcheret Torskeloins – Sprød Salat – Rejer – Lakserogn – Hvid Balsamico Glace – Friskbagt Brød

Hovedret

Helstegt Oksemørbrad – Hvid Trøffelsauce – Bagt Pommes Duchesse – Spidskål/Granatæblesalat – Honning/Lime Vinaigrette

Dessert

Gateau Marcel – Vaniljeis Creme – Skovbærs Kompot – Sprød Nougatin

Kl. 24.00

Kransekage & Champagne

Pris pr. person 630,-

 

Du kan bestille bord via vores online booking eller ringe på tlf.: 21646026 / 66123718

Du kan også downloade og udskrive vores flyer her

 

Alle reservationer skal forudbetales inden d. 27 december 2017.

Der kan betales på Capri, via MobilePay (21646026) eller på

reg. 0828 kontonr. 0002968126.

Bestil mad nytårsaften 2018

Julefrokost

1

Antipasto Misto – Parmaskinke, salami, soltørret tomat, oliven, artiskokcreme & parmesanost.
Serveres med brød og smør

Filetto di Manzo – 250g. oksemørbrad flamberet i cognac med madagascarpebersauce

340,-

2

Carpaccio di Bresaola – Lufttørret okseinderlår med rucola, parmasan, løg & hvidløg.

Serveres med brød og smør

Filetto di Maiale Ripieno – Fyldt svinemørbrad med pesto, soltørret tomat rullet i parmaskinke. Serveres med bearnaisesauce

300,-

3

Bruschetta al Pomodoro– Ristede brød med tomat, løg, capers & hvidløg

Chinghiale al Forno – Helstegt vildsvin i balsamico. Serveres med hvidløgssauce.

300.-

4

Cocktail di Gamberetti – Italiensk inspireret rejecocktail.

Serveres med brød og smør

Entracote di Vitello – 220g. helstegt kalvefilet svøbt i bacon. Serveres med svampesauce.

320.-

5

Vitello Tonnato – Kalveinderlår kogt i hvidvin, skiveskåret & toppet med tunmousse

Filetto con Gambas – 200g. oksemørbrad og kæmperejer sauterede med grønsager & hvidvinssauce

320,-

Til menuerne serveres dagens kartoffel, mixed salat samt sauterede ærter med løg og bacon

Menuer er inkl. dessert – vælg mellem

Irish Coffee, Tiramisu, vandbakkelser eller istrøffel

Min. 8 pers. pr. menu og de skal bestilles 3 dage i forvejen.
Kontakt os på capri@capri500.dk eller på tlf. 66 12 37 18

julemenu 2017