Julefrokost

Hold din julefrokost hos os

julemenu 2017

1

Antipasto Misto – Parmaskinke, salami, soltørret tomat, oliven, artiskokcreme & parmesanost.
Serveres med brød og smør

Filetto di Manzo – 250g. oksemørbrad flamberet i cognac med madagascarpebersauce

340,-

2

Carpaccio di Bresaola – Lufttørret okseinderlår med rucola, parmasan, løg & hvidløg.

Serveres med brød og smør

Filetto di Maiale Ripieno – Fyldt svinemørbrad med pesto, soltørret tomat rullet i parmaskinke. Serveres med bearnaisesauce

300,-

3

Bruschetta al Pomodoro– Ristede brød med tomat, løg, capers & hvidløg

Chinghiale al Forno – Helstegt vildsvin i balsamico. Serveres med hvidløgssauce.

300.-

4

Cocktail di Gamberetti – Italiensk inspireret rejecocktail.

Serveres med brød og smør

Entracote di Vitello – 220g. helstegt kalvefilet svøbt i bacon. Serveres med svampesauce.

320.-

5

Vitello Tonnato – Kalveinderlår kogt i hvidvin, skiveskåret & toppet med tunmousse

Filetto con Gambas – 200g. oksemørbrad og kæmperejer sauterede med grønsager & hvidvinssauce

320,-

Til menuerne serveres dagens kartoffel, mixed salat samt sauterede ærter med løg og bacon

Menuer er inkl. dessert – vælg mellem

Irish Coffee, Tiramisu, vandbakkelser eller istrøffel

Min. 8 pers. pr. menu og de skal bestilles 3 dage i forvejen.
Kontakt os på capri@capri500.dk eller på tlf. 66 12 37 18