Menukort

2. Lumache Provinciale

69,-

8 varme snegle med tomat, hvidløgssmør og rasp.
Med brød og smør.

4. Bruschetta al Pomodoro

54,-

Små ristede brød med tomat, hvidløg, capers og løg.

5. Insalata Gamberetti

75,-

Rejer og krabbekød med Capri dressing.
Med brød og smør.

6. Olive misto

39,-

En skål blandede oliven med brød og smør.

9. Gullashsuppe alla Capri

59,-

Med små stykker oksemørbrad, filet og kartofler.
Med brød og smør.

92. Antipasto Misto

95,-

Alt godt for ganen. Salami, parmaskinke, marinerede soltørrede tomater, artiskokker og oliven.
Med brød og smør.

94. Gamberoni Positano

95,-

9 kæmperejer sauté i hvidvin med gulerod, løg og rød chili.
Med brød og smør.

95. Cozze Aglio Alla Caprese

105,-

Blåmuslinger sauté med løg, tomat, chili, hvidløg og hvidvin.
Med brød og smør.