Dining Week 2018

Vi deltager Dining Week 2018 og glæder os rigtig meget til at slå dørene op for dette arrangement.

Du køber billet til en menu bestående af San Pellegrino og 3 retter; Primo, Secondo og Dolce.

Prisen er fast: 225 kr. + billetgebyr.

Arrangementet kører fra tirsdag – søndag i uge 7, og vi har åbent alle dage fra kl. 17.

Menu

3 RETTER 215 kr.
+billetgebyr 25 kr.
inkl. S. Pellegrino mineralvand

PRIMO
Tortellini al tartufo
Fyldte tortellini med trøffelsauce

SECONDO
Saltimbocca alla romana
Kalv med prosciutto og salvie
kartoffel kroket

DOLCE
Vandbakkelser med creme & vanilje is

KØB DIN BILLET HER

dining week 2018

Nytår 2018

 

Nyd din nytårsaften på Ristorante Capri. Vi starter aftenen kl. 18.00, hvor i bliver budt velkommen af vores søde personale og bliver sat til bords. Vi starter med første ret kl 18.30, og herefter vil aftenens andre retter komme løbende. Kl. 24.00 skåler vi sammen ind i det nye år, og der vil i Dronningensgade være fyldt med glade mennesker og festfyrværkeri. Efter 24,00 bliver der skruet op for musikken, så de der har lyst kan tage en dans og en ekstra drink i baren, som er åbent til kl. 02.00.

Velkomst & Appetizer

Kold Asti – Oliven – Artiskok/Parmesancreme – Sprød Brød Tuille

Forret

Porcheret Torskeloins – Sprød Salat – Rejer – Lakserogn – Hvid Balsamico Glace – Friskbagt Brød

Hovedret

Helstegt Oksemørbrad – Hvid Trøffelsauce – Bagt Pommes Duchesse – Spidskål/Granatæblesalat – Honning/Lime Vinaigrette

Dessert

Gateau Marcel – Vaniljeis Creme – Skovbærs Kompot – Sprød Nougatin

Kl. 24.00

Kransekage & Champagne

Pris pr. person 630,-

 

Du kan bestille bord via vores online booking eller ringe på tlf.: 21646026 / 66123718

Du kan også downloade og udskrive vores flyer her

 

Alle reservationer skal forudbetales inden d. 27 december 2017.

Der kan betales på Capri, via MobilePay (21646026) eller på

reg. 0828 kontonr. 0002968126.

Bestil mad nytårsaften 2018

Julefrokost

 

Julefrokost 2018 på Ristorante Capri

Vi sørger for god mad og hyggelig stemning


Menu 1

Forret

Lakse-carpaccio toppet med rejer vendt i hjemmerørt vinaigrette

Hertil hjemmebagt brød og smør

Hovedret

250g. oksemørbrad flamberet i whisky med madagaskar pebersauce

350,-

Menu 2

Forret

Bruschetta og pizza margherita

Hovedret

Helstegt vildsvin i rødvin og balsamico serveret med kold hvidløgssauce

340,-

Menu 3

Forret

Vitello tonnato – Tyndskåret kalvefilet toppet med tunmousse

Serveret med hjemmelavet brød og smør


Hovedret

220g. oksefilet på grill serveret med svampesauce

340.-

julefrokost menu

Der serveres bagt kartoffel og tomatsalat til alle menuer.

Alle menuer er inkl. dessert – vælg mellem vandbakkelser med chokolade, tiramisu med stracciatella is, irish coffee eller istrøffel med chokolade og is.

Minimum 8 personer til samme menu og skal bestilles 3 dage i forvejen

Bestil bord her eller på telefon 66123718

Du kan også downloade vores julemenu som PDF her, hvis du ønsker at dele den med andre eller udskrive den.

julefrokost odense 2018