EN ÆGTE ITALIENSK RESTAURANT I ODENSE

Capri er mere end bare en italiensk restaurant i Odense. Vi er en italiensk institution med over 40 års historie, og vi laver klassisk italiensk mad med et twist.

Med baggrund fra Italien kombinerer vi de stolte italienske traditioner og retter, med skønne danske råvarer. Vores tilgang til madlavning og sammensætning af råvarerne kommer fra vores mange års erfaring fra restaurationsbranchen, og vi er altid vendt tilbage til det italienske køkken.

Vi elsker mad, og vi udvikler hele tiden vores menu. Har du eller dit selskab særlige behov, ønsker eller lignende, så må du meget gerne kontakte os. En aften på Capri skal være mindeværdig, og vi sætter gerne en fantastisk menu sammen, når du besøger vores italienske restaurant.

Du finder selvfølgelig også traditionel italiensk mad på vores menu. Smag en af vores fantatiske pizzaer, lavet af de bedste råvarer og sammensat præcis som vi elsker dem, læse an online quote. Vi udvider løbende vores menu, og der kommer hele tiden nye italienske retter til på kortet, i takt med at nye råvarerne kommer i sæson og andre ikke længere er det.

Spis på Capri, hvis vi har lyst til at prøve en historisk italiensk restaurant i Odense – og få en ægte oplevelse med hjem.

Hos Capri finder du også lækker italiensk take-away – samme klassiske opskrifter og lækre råvarer, bare i din egen stue.