HOLD DIT SELSKAB I ODENSE PÅ CAPRI

På Capri er der igennem tiden blevet holdt utallige fantastiske fester og selskaber.
En spiseplan, der hjælper med at styre din vægt, inkluderer en række sunde fødevarer. Føj en række farver til din plade og tænk på den som at spise regnbuen. Mørke, grønne blade, appelsiner og tomater – endda friske urter – er fyldt med vitaminer, fiber og mineraler. Tilføjelse af frosne peberfrugter, broccoli eller løg til gryderetter og æggekage giver dem en hurtig og praktisk boost af farve og næringsstoffer.
Frugt
Friske, frosne eller konserverede frugter er gode valg. Prøv frugter ud over æbler og bananer såsom mango, ananas eller kiwifrugt. Når frisk frugt ikke er i sæsonen, kan du prøve en frosset, dåse eller tørret sort. Vær opmærksom på, at tørret og konservet frugt kan indeholde tilsat sukker eller sirup. Vælg hermetiske frugtsorter, der er pakket i vand eller i sin egen juice at höja & öka testosteron naturligt.

Måltid præbeholdere med broccoli, gulerødder, ris eller soba nudler
grøntsager
Tilsæt sort til grillede eller dampede grøntsager med en urt som rosmarin. Du kan også sauté (panfry) grøntsager i en non-stick gryde med en lille mængde kogespray. Eller prøv frosne eller konserverede grøntsager til en hurtig sideskål – bare mikrobølgeovn og server. Se efter dåse grøntsager uden tilsat salt, smør eller flødesaucer. Til sort kan du prøve en ny grøntsag hver uge.
Dette vil også ske i fremtiden hvor vi håber at Capri vil ligge hus til alle slags fester og fejringer. Det vil på Capri være muligt at booke hele restauranten, eller et af de to mindre lokaler, således at kapaciteten kan spænde bredt fra 20 til 100 gæster at payless.lv.

Vores forslag til menuer til selskaber vil snart være at finde her på siden, men hvis i har ønsker eller særlige tanker om en stor dag der snart kommer, så kontakt os og vi vil sammen finde frem til en fantastisk løsning.

Vi har tilberedt tusindvis af menuer siden vi åbnede. Vi sørger altid for at bruge friske råvarer. Vi har altid et godt tilbud. I sær helstegt vildsvin er populært, og smager fantastisk. Se vores menukort og find inspiration, eller kontakt os uforpligtende. Vi leverer mad til gode priser, både til barnedåb, bryllup, den uformelle middag med vennerne, eller den uforglemmelige fest med familien.
Vi ser frem til at høre fra dig.

selskab i odense på capri