At spise sammen er en af de mest sociale ting som man kan gøre. Derfor har vi på Capri indført konceptet Social Dining, hvor maden bliver delt imellem alle ved bordet. Og folk så spiser lidt af det hele, og mest af det som de bedst kan lide.

På Capri tilbyder vi udover vores almindelige menukort også to skiftende menuer. Vores Social Dining menu giver jer mulighed for at opleve hele Italien på en enkelt aften, og månedens menu giver jer mulighed for en fantastisk treretters oplevelse, med udgangspunkt i klassiske italienske retter.

At spise sammen er en af de mest sociale ting som man kan gøre. Derfor har vi på Capri indført konceptet Social Dining, hvor maden bliver delt imellem alle ved bordet. Vi har valgt at dele det op i serveringer således at man kommer hele vejen rundt om det Italienske køkken. 

Vores Social Dining koncept er taget direkte ud fra vores egne oplevelser hos familiemedlemmer i Italien, og derfor er det for os at vigtigt at alle bliver mætte. Derfor er man velkommen til at bede om mere af maden, hvis man er blevet særligt glad for en bestemt ret.

Social Dining konceptet skal som udgangspunkt vælges af alle ved bordet, men hvis selskabet medbringer børn, er disse selvfølgelig velkomne til at vælge en pizza eller pasta istedet. 

SOCIAL DINING MENU

Vores sharefood menu er egnet til selskaber af alle størrelser, som har lyst til at opleve de mange forskellige sider og smagsnuancer ved Italien.

I får 10 forskellige retter til deling ved bordet, ligesom ved en ægte italiensk familiemiddag.

FØRSTE SERVERING
Crostini
Arancini
Cæsarsalat

ANDEN SERVERING
Carpaccio
Grillet laks
Pasta mad ragout af and

TREDJE SERVERING
Tagliata af Ribeye
Stegte grøntsager
Varm kålsalat med panchetta

FJERDE SERVERING
Capris søde afslutning

PRIS KUN 395,-

VINMENU FOR 275,- FOR 4 GLAS

Få husets vin, øl og sodavand ad libitum i tre timer for 350,-

MÅNEDENS MENU

Månedens menu giver jer mulighed for en fantastisk italiensk treretters oplevelse, med udgangspunkt i vores klassiske italienske retter.



FORRET
Bruschetta med Capris egne marinerede tomater
 i god olie, friske tomater og basilikumscreme.

MÅNEDENS HOVEDRET
Rosastegt andelår med syltet rødkål,
kålsalat, stegte kartofler og svampesauce.

MÅNEDENS DESSERT
Capris Risalamande
Pannacotta med ris og kirsebær.

PRIS KUN 250,-

VINMENU FOR 210,-

Du kan også erstatte månedens hovedret med Ribeye for 110,-